onsdag, mars 2

.. och nu ska ni höra vad man med 100 gram älgfärs kan göra

Jag blir nästan lite äcklad.

No offence Clara, det är köksregionen och jag som inte drar så jämt bara.

16 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Så olika det kan vara, jag blev sugen på att göra piroger...och avis på hennes älgfärs ;-)

Anna sa...

Liten - jag med! Fast inte älgfärs då.

Anonym sa...

Älgfärs som är så gott OCH nyttigt!

Linda K sa...

liten och anna: gah ni äcklar mig också! ;D

anonym: och ljust!

Minna sa...

Köttfärspirog. Vad är det som är äckligt med det?

Linda K sa...

minna: inget äckligt alls. men att plocka ihop lite hitan och ditan på måfå och slänga ihop något ätbart, det är DET som "äcklar" mig :P

Minna sa...

Hahahahahhahahahahahahah!!!

Garderobenmin sa...

aahahahahahaha! Du är underbar!
/lilläcklet

sagt o gjort sa...

jag blev också lite äcklad. och ev rädd för vad min egen frys kan gömma. Jag blir alltid sjukt osugen på claras mat, vi har inte samma smak. ayurvediska grönsakssoppor och gröt? det ser ut som min farmor och farfars mat. and that ian't plesent

Sofia sa...

Haha. Förstår om det skär sig för dig, men du är nog bara avuuundsjuk! ;)

Linda K sa...

minna och liten: puss på er!

sagt o gjort: jag är mest förundrad över allt hon får till. men gott ser det ut!

sofia: klart jag är avundsjuk! :)

Anna sa...

moahahaha!

Enna sa...

Att plocka ihop lite hitan och ditan är ju vardag för oss som inte har så mycket pengar. Underligt att folk rent av äcklas av det.

Linda K sa...

anna: ;)

enna: jag tror inte du har läst min blogg tidigare? i såfall skulle du veta att jag suger i köket och imponeras-äcklas av folk som är mästare i den regionen. äcklet har inte med nåt annat att göra.

Enna sa...

Jodå, jag har imponerats - dock ej äcklats - av din finfördelade skinka. Och nu pratar jag inte om din förra header, utan om dina kökskonster.

Linda K sa...

enna: då är det väl bara en tolkningsskillnad mellan oss vad gäller ordet äckel :)